Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
15. septembra 2024 o 11:01
Čas čítania 0:18

Aktuálna situácia v Stupave: Mesto ľudí žiada, aby si pripravili evakuačnú batožinu. Nemôžu vylúčiť riadenú evakuáciu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mesto počíta s možnosťou evakuácie.

Mesto Stupava v okrese Malacky žiada všetkých obyvateľov, aby si pripravili evakuačnú batožinu pre prípad núdze a vyzvania na riadenú evakuáciu, ktorú samospráva nemôže zatiaľ vylúčiť. Mesto o tom informuje na sociálnej sieti.


Batožina v prípade dospelej osoby nesmie presiahnuť 25 kilogramov, v prípade dieťaťa 15 kilogramov. Dovolených je aj maximálne päť kilogramov príručnej batožiny.


Mesto z dôvodu zhoršenej povodňovej situácie vyhlásilo od nedele tretí stupeň povodňovej aktivity. Zatopené sú viaceré ulice či park.

15. septembra 2024 o 10:39 Čas čítania 1:22 V Čadci a Stupave sú pripravení na evakuáciu. Hydrológovia rozšírili výstrahy najvyššieho stupňa pred povodňami V Čadci a Stupave sú pripravení na evakuáciu. Hydrológovia rozšírili výstrahy najvyššieho stupňa pred povodňami
15. septembra 2024 o 9:59 Čas čítania 0:51 Doprava v Bratislave kolabuje. Neprejazdných je viacero úsekov, električky v hlavnom meste nepremávajú Doprava v Bratislave kolabuje. Neprejazdných je viacero úsekov, električky v hlavnom meste nepremávajú
15. septembra 2024 o 8:39 Čas čítania 0:44 Dážď a silný vietor potrápia Slovensko aj v nedeľu. Hydrológovia vydali výstrahy pred povodňami vo viacerých okresoch (+mapa) Dážď a silný vietor potrápia Slovensko aj v nedeľu. Hydrológovia vydali výstrahy pred povodňami vo viacerých okresoch (+mapa)
Domov
Zdieľať
Diskusia