Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
dnes 22. septembra 2024 o 15:43
Čas čítania 0:39

„Nastalo šialenstvo a beznádej“: Mrazivá výpoveď svedka sobotnej tragickej dopravnej nehody cyklistov a auta v Bratislave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na mieste nastal po zrážke auta a cyklistov chaos.

  • Jeden z organizátorov veľkej cyklojazdy „I BIKE Bratislava“ poskytol rozsiahle vyjadrenie k tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala počas príprav na podujatie. Incident sa odohral včera, v sobotu 21. septembra pri Moste Apollo, kde auto vo vysokej rýchlosti narazilo do dvoch cyklistov.
  • Podľa organizátora sa situácia odohrala len pár minút pred začiatkom cyklojazdy, pričom zmätení cyklisti sa snažili vyhnúť bežeckému podujatiu, ktoré blokovalo časť cyklistických trás.
  • Organizátor popísal šokujúci okamih, keď videl vozidlo narážať do cyklistov a ich bicyklov, pričom jeden z nich zomrel na mieste.

Citát: „Nastalo šialenstvo a beznádej. Zdeformované telá, volanie záchranky, plač a krik, mnoho krvi a kusy bicyklov navôkol,“ opísal tragické momenty bezprostredne po nehode organizátor podujatia.

Širší kontext: Organizátor spomenul aj ďalšie nedávne nehody, pri ktorých došlo k úmrtiam cyklistov v Európe, a vyzval na zlepšenie bezpečnostných opatrení v mestskej doprave. Rozhodol sa odvolať všetky plánované aktivity na najbližšie dni, pričom vyjadril úprimnú sústrasť pozostalým a nádej, že zranení sa zotavia.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivor Švihran (@pomorinszky)

Ak chceš vedieť viac, prečítaj si tiež: 

21. septembra 2024 o 16:56 Čas čítania 0:35 Tragická dopravná nehoda dvoch vozidiel a cyklistov. Pri nehode jeden z cyklistov zomrel, viacerí sú zranení Tragická dopravná nehoda dvoch vozidiel a cyklistov. Pri nehode jeden z cyklistov zomrel, viacerí sú zranení
Domov
Zdieľať
Diskusia