Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová
dnes 27. septembra 2024 o 12:28
Čas čítania 1:01

Štát predáva na juhu Slovenska rodinný dom. Za smiešnu sumu kúpiš okrem nehnuteľnosti aj viacero pozemkov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Aukcia sa začína na sume 15 190 eur.

  • Okresný úrad Banská Bystrica zverejnil ponuku na predaj rodinného domu v obci Nová Bašta, ktorá sa nachádza v okrese Rimavská Sobota. Súčasťou ponuky je aj niekoľko pozemkov. 
  • Elektronická aukcia sa začína na sume 15 190 eur.

Za nízku sumu si budúci majiteľ môže zaobstarať rodinný dom s drobnými stavbami ako napríklad letnú kuchyňu, sklad či studňu. V ponuke je aj samostatne stojaca garáž a  hospodárska budova. Súčasťou je aj niekoľko pozemkov.

Začiatok lehoty na predkladanie ponúk sa začína zajtra (28.9.) a končí sa na konci októbra (25.10.). Cenové ponuky doručujú záujemcovia v zalepenej obálke s uvedením adresy záujemcu a označením obálky značkou: NEOTVÁRAŤ: 2024/001213-SY.

Správca je povinný vylúčiť cenovú ponuku záujemcu, ktorý je spriaznenou osobou s iným záujemcom, ktorého cenová ponuka nebola doručená v lehote určenej správcom či nebola vyjadrená pevnou sumou. Vylúčiť môže aj záujemcu, ktorý v lehote určenej správcom riadne nezložil zábezpeku, ak ju správca požadoval.

Cenová ponuka musí obsahovať nasledovné náležitosti:

  • u fyzických osôb – meno, priezvisko, trvalé bydlisko, telefónny kontakt a e-mailovú adresu na komunikáciu počas prípravy a konania elektronickej aukcie, špecifikáciu majetku podľa zverejneného oznámenia v ROPK v časti elektronické aukcie, účel využitia, ponúkanú cenu vyjadrenú pevnou sumou v mene EURO a podpis.
  • u právnických osôb – názov, sídlo, IČO, telefónny kontakt, e-mailovú adresu, meno a priezvisko zodpovedného zástupcu, zabezpečujúceho komunikáciu počas prípravy a trvania elektronickej aukcie, špecifikáciu majetku podľa oznámenia v ROPK v časti elektronická aukcia, účel využitia, ponúkanú cenu vyjadrenú pevnou sumou v mene EURO, podpis osoby oprávnenej konať v mene spoločnosti.

Prečítaj si aj tieto články:

27. septembra 2024 o 11:10 Čas čítania 0:45 Lekári začnú so zberom výpovedí, pokiaľ vláda schváli konsolidačný balíček. Je to podraz voči zdravotníkom a pacientom, tvrdia Lekári začnú so zberom výpovedí, pokiaľ vláda schváli konsolidačný balíček. Je to podraz voči zdravotníkom a pacientom, tvrdia
26. septembra 2024 o 18:20 Čas čítania 0:47 Rašiho ministerstvo spustilo miliónovú kampaň o Slovensku. Zábery, ktoré použili vo videách, sú však z Ruska (+ foto) Rašiho ministerstvo spustilo miliónovú kampaň o Slovensku. Zábery, ktoré použili vo videách, sú však z Ruska (+ foto)
26. septembra 2024 o 15:01 Čas čítania 0:42 AKTUÁLNE: Knihy budú mať DPH 5 %. Vláda od pôvodného návrhu upustila AKTUÁLNE: Knihy budú mať DPH 5 %. Vláda od pôvodného návrhu upustila
DOM, NEHNUTEĽNOSŤ
Zdroj: ropk.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia