Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Barbora Fábryová TASR
dnes 28. septembra 2024 o 14:40
Čas čítania 0:34

Po urážkach od Huliaka sa ozvali aj slovenskí biskupi. Vyzvali poslancov k vzájomnej úcte a k rešpektu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

KBS vyzýva poslancov NR SR na úctu a rešpekt pri rokovaniach.

  • Košický arcibiskup metropolita a predseda Konferencie biskupov Slovenska Bernard Bober vyzýva poslancov, aby aj pri najnáročnejších rokovaniach vždy zachovali vzájomnú úctu a rešpekt.
  • Konferencia biskupov Slovenska tým reaguje na podľa nej neúctivú diskusiu medzi poslancami v parlamente.
  • KBS dodáva, že sa zásadne dištancuje od takého spôsobu argumentácie, ktorý názorového oponenta ľudsky znevažuje, zosmiešňuje a uráža.

Citát:„V posledných dňoch sme boli na pôde Národnej rady (NR) SR svedkami diskusií na vážne bioetické témy. Žiaľ, sme však svedkami aj takého spôsobu presadzovania konzervatívnych hodnôt, ktorý tieto hodnoty v konečnom dôsledku diskredituje a spochybňuje,“ povedal Bober.

Širší kontext: Rudolf Huliak z SNS v emocionálnom prejave označil Plavákovú za „s*ku“ kvôli jej postojom k interrupciám. Taktiež vyhlásil, že ju nepovažuje za ženu. Po výzvach k tomu, aby sa ospravedlnil, povedal, že sa ospravedlní s*ke, ktorú má doma na dvore. 

Prečítaj si aj tieto články: 

25. septembra 2024 o 14:03 Čas čítania 0:44 Huliak označil poslankyňu Plavákovú za „s*ku“, Hlas-SD sa jej zastal. Kauza dúhovej nálepky na notebooku pokračuje Huliak označil poslankyňu Plavákovú za „s*ku“, Hlas-SD sa jej zastal. Kauza dúhovej nálepky na notebooku pokračuje
8. mája 2024 o 16:38 Čas čítania 0:56 Huliak v relácii kričí, aby sa diskutujúci vyzliekli. Konšpiroval o 72 pohlaviach aj o tom, že Zem môže byť plochá Huliak v relácii kričí, aby sa diskutujúci vyzliekli. Konšpiroval o 72 pohlaviach aj o tom, že Zem môže byť plochá
18. apríla 2024 o 7:49 Čas čítania 0:32 Rudolf Huliak fajčil v kancelárii parlamentu napriek zákazu. Ukazoval experiment, ako vraj cigaretami zachraňuje rastlinu Rudolf Huliak fajčil v kancelárii parlamentu napriek zákazu. Ukazoval experiment, ako vraj cigaretami zachraňuje rastlinu
Domov
Zdieľať
Diskusia