Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
dnes 13. októbra 2024 o 15:40
Čas čítania 0:57

Šutaj Eštok skritizoval Kotlárovu správu o pandémii. Verí, že má sebareflexiu a neodovzdá ju

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šutaj Eštok v diskusnej relácii uviedol, že Hlas-SD odmieta spochybňovanie vedeckých faktov a autorít.

  • Šutaj Eštok v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike skritizoval správu splnomocnenca vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Petra Kotlára.
  • Zdôraznil, že Hlas-SD odmieta spochybňovanie vedeckých faktov a autorít. Pripomenul, o čom správa podľa pôvodného zadania mala byť.
  • Jeho diskusný oponent Viliam Karas kritizoval, že Hlas-SD nemá odvahu žiadať, aby bol Kotlár odvolaný. Označil to za hanbu strany. Pripomenul, že Kotlár rozpráva za vládu a šíri informácie, ktoré sa nezakladajú na pravde. Nepáči sa mu, že ľudí vyzýva, aby sa neočkovali. Víta však zároveň, že aspoň jedna koaličná strana sa od jeho výrokov dištancuje.

Citát:„Buď bude správa taká, ako sme požadovali, alebo nech správu, ktorú nachystal, ani nedá. Nemá zmysel sa o tom baviť,“ odkázal Šutaj Eštok. Verí, že Kotlár má sebareflexiu.

Širší kontext: Petra Kotlára kritizujú viacerí odborníci. Slovenská lekárska komora upozornila, že jeho výroky o procese riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 sa nezakladajú na objektívnom hodnotení faktov založenom na vedeckých dôkazoch. Jeho vyjadrenia považuje za subjektívne, zavádzajúce a nezodpovedné.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Kotlár plánuje vládnemu kabinetu odporučiť napríklad zastavenie očkovania mRNA vakcínami do dokázania ich bezpečnosti a účinnosti a odmietnutie aktualizovaných medzinárodných zdravotných predpisov a pandemickej zmluvy.

K stanoviskám stavovských, profesijných aj odborných spoločností, ktoré zásadne odmietajú vyhlásenia Kotlára, sa pripája aj Zväz ambulantných poskytovateľov (ZAP). Tvrdí, že jeho ničím nepodložené tvrdenia založené na jeho subjektívnych pocitoch nemajú nič spoločné s medicínou.

Prečítaj si aj tieto články:

13. októbra 2024 o 13:40 Čas čítania 0:53 Vláda plánuje aktualizovať informácie o dávkach z tretieho piliera. Tie sa dotknú úpravy a zjednotenia dôchodkovej prognózy Vláda plánuje aktualizovať informácie o dávkach z tretieho piliera. Tie sa dotknú úpravy a zjednotenia dôchodkovej prognózy
13. októbra 2024 o 10:04 Čas čítania 0:28 Pohreby na Slovensku budú drahšie. Pozostalí si priplatia stovky eur, niektoré rodiny si už teraz nemôžu dovoliť pohrebné služby Pohreby na Slovensku budú drahšie. Pozostalí si priplatia stovky eur, niektoré rodiny si už teraz nemôžu dovoliť pohrebné služby
12. októbra 2024 o 12:40 Čas čítania 0:38 Syna Lukáša Machalu zbavili obvinenia zo zločinu krádeže. Samuel zostane za okradnutie dôchodkyne nepotrestaný Syna Lukáša Machalu zbavili obvinenia zo zločinu krádeže. Samuel zostane za okradnutie dôchodkyne nepotrestaný
Minister vnútraMatúš Šutaj Eštok
Zdroj: TASR/Pavol Neubaer
Domov
Zdieľať
Diskusia