Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Nina Miščíová
dnes 18. októbra 2024 o 7:02
Čas čítania 0:28

Biedronka má zrejme na Slovensku veľké plány, najnovšie kroky naznačujú, že ide preberať pobočky inej siete

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na portáli Profesia sa objavili pracovné ponuky v mestách, v ktorých pôsobí slovenský potravinový reťazec Coop Jednota.

Biedronka plánuje zrejme plánuje na slovenskom trhu rýchlo expandovať. Prvé pobočky poľského reťazca s portugalským vlastníkom do konca roka vyrastú v Leviciach, Nových Zámkoch, Považskej Bystrici, Senici aj vo Zvolene. Podľa denníka SME už hľadajú ľudí na pozície v Kvetoslavove, Dunajskej Lužnej a Miloslavove.

Práve v týchto mestách sa nachádzajú prevádzky slovenského reťazca COOP Dunajská Streda. „Je to v štádiu rokovania,“ vyjadril sa pre SME predseda predstavenstva Coop Jednoty Dunajská Streda Ľudovít Kulcsár.

Biedronka má na Slovensku veľké plány a podľa SME to naznačuje aj spôsob, akým začínajú reagovať ďalší veľkí hráči ako Billa, Tesco, Kaufland a Lidl. Poľský reťazec by viac zo svojej stratégie mohol odhaliť už čoskoro, prvé predajne plánuje otvárať už o niekoľko týždňov a mesiacov. 

9. októbra 2024 o 6:40 Čas čítania 0:48 V predajniach Biedronky nakúpiš aj slovenské produkty. Viaceré značky potvrdili spoluprácu s reťazcom V predajniach Biedronky nakúpiš aj slovenské produkty. Viaceré značky potvrdili spoluprácu s reťazcom
Anketa:
Plánuješ nakupovať v poľskom reťazci Biedronka? 🐞
Áno, plánujem 
Nie, neplánujem 
Áno, plánujem 
78 %
232 Hlasov
Nie, neplánujem 
22 %
64 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia