Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
9. októbra 2024 o 6:40
Čas čítania 0:48

V predajniach Biedronky nakúpiš aj slovenské produkty. Viaceré značky potvrdili spoluprácu s reťazcom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Biedronka dohaduje podmienky s viacerými spoločnosťami.

  • Poľská Biedronka čoskoro otvorí na Slovensku prvé predajne. Podľa portálu Aktuality firma aktívne rokuje so slovenskými výrobcami, aby mohli do ponuky zaradiť aj domáce produkty.
  • Biedronka podmienky dohaduje so spoločnosťami Kofola, Namex, Sedita, Lunter či Savencia.

Kofola uviedla, že je už niekoľko mesiacov v osobnom kontakte so zástupcami spoločnosti. Aké konkrétne výrobky budú v ponuke, je zatiaľ predmetom rokovaní.

Spoločnosť Namex, ktorá sa zameriava na chrumky, lupienky, arašidy a cestoviny, taktiež rokuje s Biedronkou ohľadom dostupnosti produktov v sieti. 

Sedita potvrdila, že so zástupcami Biedronky prebehli zatiaľ len úvodné rokovania. K téme sa budú bližšie vyjadrovať po rokovaniach.

Zákazníci na pultoch nájdu aj produkty značky Lunter. Spoločnosť Alfa Bio, ktorá predáva produkty pod značkou Lunter, uviedla, že s Biedronkou aktívne rokuje. V predajniach by mali byť dostupné najobľúbenejšie produkty z ich portfólia.

Savencia, ktorá stojí za značkami syrov a výrobkov ako Liptov, potvrdila, že taktiež rokuje o spolupráci. Predpokladajú, že do Biedronky budú dodávať výber z najpredávanejších výrobkov.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

Oravan, ktorý predáva nápoje ako Oravská, Aloe Vera či sirupy, s Biedronkou spolupracovať nebude. Spoločnosť Agrofert, ktorá má Hyzu a Penam, uviedla, že je otvorená spolupráci so všetkými serióznymi predajcami. Spoluprácu s Biedronkou nekomentovala.

Prečítaj si aj tieto články:

29. augusta 2024 o 16:30 Čas čítania 0:28 Biedronka hľadá zamestnancov. Uchádzačom sľubuje mzdu od 1900 eur a profesionálne zaškolenie na pracovnú pozíciu Biedronka hľadá zamestnancov. Uchádzačom sľubuje mzdu od 1900 eur a profesionálne zaškolenie na pracovnú pozíciu
19. augusta 2024 o 13:30 Čas čítania 0:23 Biedronka oznámila, odkiaľ bude zásobovať svoje predajne. Distribučné centrum otvorí pri Bratislave Biedronka oznámila, odkiaľ bude zásobovať svoje predajne. Distribučné centrum otvorí pri Bratislave
15. augusta 2024 o 14:32 Čas čítania 0:17 Biedronka otvorí svoje prvé predajne už čoskoro. Slováci budú môcť nakúpiť až v piatich mestách (+ mapa) Biedronka otvorí svoje prvé predajne už čoskoro. Slováci budú môcť nakúpiť až v piatich mestách (+ mapa)
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Biedronka
Späť
Zdieľať
Diskusia