Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
dnes 23. októbra 2024 o 9:51
Čas čítania 0:42

Dvaja Slováci vyhrali v lotérii balíky peňazí. V najbližších rokoch si mesačne prilepšia o tisíce eur mesačne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jeden z nich nemusí v najbližších rokoch vôbec pracovať.

Šťastie v lotérii prialo začiatkom týždňa až dvom Slovákom. Muž, ktorý uzatvoril stávku v Nitrianskom kraji, vyhral hlavnú výhru v lotérii Extra výplata od Tiposu vo výške 480-tisíc eur. Jeho šťastný tip, z piatich podaných, obsahoval čísla 8, 13, 15, 19, 22 a 26 s priradeným powerballovým číslom 1, informuje Tipos. Za stávku zaplatil 7,50 eura.

Výhercovi budú takmer polmiliónovú sumu vyplácať vo výške 4 000 eur, po dobu najbližších 10 rokov. „Extra výplatu“ vo výške 30-tisíc získal aj muž, ktorý šťastie skúšal v Prešovskom kraji.

„Obsluhu terminálu požiadal o trojtipovú náhodnú stávku. Do hry vložil 4,50 eura. Jeden z trojice náhodných tipov, ktoré mal hráč na potvrdení o uzatvorení stávky, obsahoval všetky čísla, ktoré boli v pondelok vyžrebované z prvého osudia hry Extra výplata. Avšak tento jeho tip mal v powerballovej časti číslo 2. Jeho výhra tak bola 30-tisíc eur,“ uviedla národná lotériová spoločnosť.

Stávkovanie sa môže stať vážnou závislosťou, pri ktorej hrozí vysoká finančná strata. Ak na sebe alebo svojom blízkom pozoruješ príznaky patologického hráčstva, existuje niekoľko kliník, ktoré dokážu s touto závislosťou pomôcť.
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Lena Balk
Domov
Zdieľať
Diskusia