Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
dnes 25. októbra 2024 o 11:32
Čas čítania 0:32

Dôchodca sa v reštaurácii sťažoval na popletenú objednávku. Kuchár ho za to fyzicky napadol

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Dôchodca sa v reštaurácii sťažoval na popletenú objednávku. Kuchár ho za to fyzicky napadol
Zdroj: Unsplash/ultrash ricco, Unsplash/gvbrio

Problém nastal, keď starší Nemec vyjadril nespokojnosť s popletenou objednávkou.

Agresívny kuchár zaútočil na 72-ročného turistu, pôvodom z Nemecka. Potýčka sa odohrala na španielskej Ibize, informuje Mirror.co.uk. Starší muž si spolu s manželkou a priateľmi objednal večeru v jednom z miestnych podnikov.

Problém nastal, keď dôchodca vyjadril nespokojnosť s popletenou objednávkou. Čašník doručil sťažnosť kuchárovi, ktorý rozhorčene zaútočil na nespokojného zákazníka.

Kuchár prišiel k mužovmu stolu a začal agresívne kričať. Následne do 72-ročného muža strčil a zhodil ho na zem. Priebeh incidentu opísal hovorca polície. Starší muž mal naraziť na operadlo stoličky, ktorá mu spôsobila poranenia chrbta a krku. 

Kuchár sa však nezastavil a po zranenom dôchodcovi začal hádzať jedlo a verbálne na neho útočiť. „Musel podstúpiť operáciu, pretože mal v hrudníku dve krvné zrazeniny, ktoré mu spôsobili komplikácie s dýchaním,“ informoval hovorca. Agresívneho kuchára polícia zatkla pre podozrenie z trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví.

Domov
Zdieľať
Diskusia