Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
13. apríla 2023, 9:55
Čas čítania 1:02

Ráchel nie je jediná, ktorú Tomy Kotty zbil a týral. Ďalšia obeť prehovorila o strašidelných momentoch, ktoré s ním zažívala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Finalistka Miss Slovensko 2021 Lujza Kalčoková uverejnila video, v ktorom opisuje strašidelné momenty zo vzťahu s hudobníkom Tomym Kottym.

Ráchel Karnižová, známa z Instagramu pod pseudonymom Rachellkka, tento týždeň prehovorila o domácom násilí, ktoré zažila na vlastnej koži. Na sociálnej sieti podrobne opísala, ako ju jej expartner a známy muzikant Tomy Kotty (civilným menom Tomáš Drahoš) fyzicky aj verbálne týral.

Po zverejnení týchto informácií na Instagram nahrala video aj finalistka Miss Slovensko 2021 Lujza Kalčoková, ktorá podľa vlastných slov s Tomym Kottym zažila podobné situácie ako Ráchel.

Vo videu uviedla, že okolie o Kottyho násilníckej povahe vedelo. Keď Lujza v minulosti kontaktovala influencerku Ráchel a upozornila ju na jeho správanie, Kotty na to reagoval instagramovým príbehom, v ktorom sa snažil jej tvrdenia vyvrátiť. „Pri prvom znaku, ako vedel, že sa niečo také hovorí, začal o tých babách hovoriť, že sú psychopati, že mu chcú zničiť život a neviem čo,“ hovorí vo videu. 

Nebola som prvá ani posledná

Vo videu vysvetľuje, že niektoré podrobnosti povedať nemôže z právneho hľadiska, no zažívala podobné fyzické a psychické útoky ako influencerka Ráchel. „Ja som nebola prvá, Ráchel nebola posledná,“ opisuje.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Kalčoková uvádza, že voči Kottymu necíti ľútosť a nikdy ani nebude, pretože jeho správanie označuje za neospravedlniteľné. „Nechal ma odpadnutú ležať na zemi kvôli nejakému záchvatu,“ opísala strašidelné momenty.

Kalčoková tvrdí aj to, že Kottyho útoky sú premyslené a dopúšťa sa ich, aj keď je triezvy. Vo videu opisuje, že podobné incidenty sa najskôr začínajú slovne, potom pokračujú násilím pri sexe, prípadným znásilnením a napokon môže dôjsť k väčšiemu fyzickému útoku.

V závere videa vysvetľuje, že nechce, aby sa podobné veci niekomu stali, a cíti ľútosť voči všetkým dievčatám, ktoré sa doteraz stali Kottyho obeťami.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lujza Kalčok (@lujza.kalcok)

Späť
Zdieľať
Diskusia