Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
21. apríla 2023 o 13:01
Čas čítania 0:25

FOTO: Vranovčanovi explodovala ilegálna domáca pálenica. Keď sa uzdraví, riešiť ho bude finančná správa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kriminálny úrad finančnej správy voči mužovi začal trestné stíhanie pre prečin nepovolenej výroby liehu, tabaku a tabakových výrobkov.

Muž z okresu Vranov nad Topľou si doma nelegálne vypaľoval alkohol. Okrem toho, že porušil zákon, v nemocnici skončil s ťažkými popáleninami. Pri pálení ho nešťastne zasiahol výbuch podomácky vyrobeného destilačného zariadenia, informuje finančná správa na webe.

Prečin teraz preveruje Kriminálny úrad finančnej správy. Ten začal trestné stíhanie pre prečin nepovolenej výroby liehu, tabaku a tabakových výrobkov.  

„Kriminalisti finančnej správy v rodinnom dome v okrese Vranov nad Topľou zaistili podomácky vyrobené zariadenie na výrobu liehu. Dobrovoľne ho vydal zrejme blízky člen rodiny páchateľa. Vzhľadom na hospitalizáciu v nemocnici bude poverený príslušník Kriminálneho úradu finančnej správy vykonávať procesné úkony, až keď to dovolí jeho zdravotný stav,“ priblížil úrad. 

Domov
Zdieľať
Diskusia