Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. apríla 2023 o 18:44
Čas čítania 0:31

Poliak žil s mŕtvou sestrou v jednom byte celý mesiac. Myslel si, že na zemi iba oddychuje

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Políciu musela zalarmovať ich ďalšia sestra.

V poľskom meste Kolobeh polícia našla v byte ženu, ktorá bola mesiac mŕtva. Spolu s ňou v byte žil jej brat, ktorý smrť sestry nenahlásil. Urobiť tak musela ich ďalšia sestra, ktorej sa zdalo podozrivé, že s ňou brat prestal komunikovať, píše Kolobrzeg Nasze Miasto

Polícia na mieste činu musela vyraziť dvere. Na zemi našli telo mŕtvej ženy, ktoré sa už začalo rozkladať. Jej brata vzali do väzby, kde priznal, že sa so sestrou pohádal. Keď ju neskôr videl ležať na zemi, myslel si, že iba oddychuje, a zakryl ju dekou. 

Pitva ešte nepotvrdila, či žena zomrela prirodzenou smrťou. Mužovi hrozia až tri roky vo väzení. „Kolobrežská prokuratúra sa rozhodla obviniť 59-ročného muža z neposkytnutia pomoci. O osud sestry sa nezaujímal, čo aj priznal,“ povedal policajný hovorca. Čaká ho však ešte psychiatrické vyšetrenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia