Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
30. apríla 2023, 7:51
Čas čítania 0:36

Lacný Primark láka zamestnancov v Bratislave na lepší plat. Príležitosť dáva aj stredoškolákom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spoločnosť Primark plánuje v Eurovei poskytnúť viac ako 200 pracovných miest.

Spoločnosť Primark hľadá nových zamestnancov. Na portáli Profesia zverejnila pracovné ponuky a na viacero voľných pracovných miest v bratislavskej Eurovei. V inzerátoch hľadá ľudí na pozície predavačov, pokladníkov a napríklad aj cash office pracovníka/pracovníčku, špecialistu/špecialistku prevádzkových procesov či manažment firmy.  

Spoločnosť Primark plánuje v Eurovei poskytnúť viac ako 200 pracovných miest. Pracovnú príležitosť majú aj študenti strednej a vysokej školy. Brigádnikom firma ponúka 5,50 eura na hodinu, zatiaľ čo trvalé pracovné úväzky sa začínajú na mzde 600 eur mesačne. Manažérske pozície sú ešte o čosi štedrejšie. Tímový manažér/tímová manažérka zarobí mesačne od 1 650 eur. 

Reťazec zákazníkom ponúka bohatý sortiment oblečenia pre všetky vekové kategórie, doplnky, dekorácie aj kozmetiku. Doposiaľ Slováci obchod vyhľadávali v zahraničí, od mája si nakúpia už aj v Bratislave. 

Svoju prvú prevádzku u nás otvorí 25. mája 2023. Slovensko sa stalo 16. trhom na svete a 5. trhom v strednej a vo východnej Európe, na ktorom bude táto obľúbená sieť pôsobiť. 

primark, profesia
Zdroj: Refresher/Adam Smeták, Profesia.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia