Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
28. apríla 2023 o 20:51
Čas čítania 0:40

VIDEO: Prejdi sa vďaka Googlu zbombardovanou Ukrajinou. Takto Rusi spustošili mestá

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Aktualizované snímky z vojnou sužovanej Ukrajiny sú dostupné v aplikácii Google Earth.

Spoločnosť Google po prvýkrát od začiatku vojny na Ukrajine aktualizovala satelitné snímky z ukrajinských miest. Na túto skutočnosť upozornila aj Polícia SR prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

„Video zachytáva ukrajinský Mariupol pred a po príchode ruskej armády. Spoločnosť Google aktualizovala mapu tohto mesta, o skaze v jeho ďalších častiach sa tak môžete presvedčiť sami,“ priblížili v statuse.

Slovenskí policajti veria, že aj prostredníctvom takýchto autentických fotografií dokážu presvedčiť Slovákov, ktorí neveria, že za našimi východnými hranicami pretrvávajú nebezpečné boje.

Nové zábery poukazujú na ničivú silu ruských okupantských vojsk, ktoré dokázali za viac ako rok zrovnať so zemou desiatky až stovky budov v prístavnom meste v Doneckej oblasti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hoaxy a podvody - Polícia SR (@hoaxpz)

Domov
Zdieľať
Diskusia