Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kuni Nguyenová
29. apríla 2023, 15:02
Čas čítania 0:39

Streľba v Texase: Útočník pod vplyvom omamných látok zabil 5 ľudí vrátane 8-ročného dieťaťa

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Streľba v Texase: Útočník pod vplyvom omamných látok zabil 5 ľudí vrátane 8-ročného dieťaťa
Zdroj: Unsplash/Chip Vincent/volně k užití

Najmladšia obeť mala iba 8 rokov. Ďalšie tri deti boli prevezené do nemocnice.

K streľbe, pri ktorej zomrelo 5 ľudí, došlo v noci z piatka na sobotu miestneho času. Miestom činu je dom v meste Cleveland v americkom štáte Texas. Mesto leží približne 88 kilometrov severne od hlavného mesta Houston. Informáciu priniesli ABC NewsFox News.

Páchateľ bol pod vplyvom omamných látok a ozbrojený puškou AR-15. Štyria ľudia zomreli na mieste, jedna obeť až v miestnej nemocnici. Tri ďalšie obete boli podľa kancelárie šerifa okresu San Jacinto prevezené do nemocnice. Nebolo jasné, či boli zranené alebo krv patrila ďalším obetiam.

Šerif Greg Capers uviedol, že v dome žilo celkovo 10 ľudí. Medzi mŕtvymi sú štyria dospelí, jeden muž a tri ženy, pričom najmladší mal iba osem rokov. Ďalšie tri obete, ktoré boli prevezené do nemocnice, boli deti. „Keď sa sem dostali, dve ženy ležali v spálni na dvoch živých deťoch,“ povedal Capers.

Polícia identifikovala páchateľa podozrivého zo streľby a intenzívne po ňom pátra. Údajne by malo ísť o Mexičana. Kancelária šerifa pre médiá uviedla, že polícia má kópiu jeho identifikačnej karty.

Domov
Zdieľať
Diskusia