Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
2. mája 2023 o 16:45
Čas čítania 0:40

Kuriózny prípad. Opitý Slovák zavolal policajtov sám na seba, lebo už nevládal šoférovať, mal na to bizarné vysvetlenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na bizarnú situáciu z ciest upozornili trenčianski policajti.

Bizarný prípad zo slovenských ciest sa odohral v Trenčianskom kraji na ceste medzi obcami Stará Turá a Vaďovce. Opitý 28-ročný vodič na seba zavolal políciu po tom, čo zhodnotil, že ďalej nedokáže šoférovať, informujú policajti v príspevku.

„Na tiesňovú linku polície pred polnocou zavolal 28-ročný vodič vozidla Ford, že nevidí dobre na cestu, lebo je opitý, aby prišla polícia. Tá aj v krátkom čase na ním uvedené miesto prišla. Vodič sa nachádzal asi 100 metrov od tabule Stará Turá smerom na obec Vaďovce,“ priblížili muži zákona.

Pohádal sa so ženou

Mužovi na mieste namerali až 1,63 promile alkoholu v krvi. Pri opakovanej dychovej skúške dokonca zaznamenali hodnotu až 1,73 promile alkoholu v krvi. „Mladý muž policajtom uviedol, že sa pohádal so ženou, vypil fľašu whisky a chcel ísť do Čachtíc,“ dodala polícia.

Vodiča po incidente zadržali a obmedzili na slobode. Bolo voči nemu už aj vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„Po pobyte v policajnej cele si na súde, v superrýchlom konaní, vypočuje svoj trest,“ uzavreli policajti.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky, Wiki Commons/MARC912374
Domov
Zdieľať
Diskusia