Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad Florián Meričko
2. mája 2023, 21:45
Čas čítania 0:40

VIDEO: Toto je moment, keď na proteste došlo k fyzickej potýčke Matoviča s mužom z davu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu došlo po tom, čo okoloidúci dav započul rozhovor Matoviča s našou reportérkou Kamilou Šebestovou.

Igor Matovič sa dnes dostal do fyzickej potýčky s mužom z davu na proteste za práva transrodových ľudí v momente, keď poskytoval rozhovor pre Refresher News. Naša kamera zachytila situáciu, ktorá vyeskalovala až do strkanice, keď šéf OĽaNO vytiahol mobil a začal si protestujúcich natáčať.

3. mája 2023, 14:01 Čas čítania 1:24 VIDEO: Toto predchádzalo potýčke s Matovičom na proteste za práva transrodových ľudí. Pokojný pochod odrazu narušil konflikt VIDEO: Toto predchádzalo potýčke s Matovičom na proteste za práva transrodových ľudí. Pokojný pochod odrazu narušil konflikt

Matovič podľa vlastných slov neprišiel na protest podporiť zhromaždený dav, ale práve naopak. Líder OĽaNO sa počas rozhovoru vyjadril, že nesúhlasí s takýmito pochodmi, a označil ich za propagandu. Podľa vlastných slov nerozumie nahnevaným pokrikom ľudí, ktorí sa cítia diskriminovaní návrhmi zákonov v parlamente.

Tieto vyjadrenia očividne rozhnevali niekoľko účastníkov protestu z okolitého davu. Matovič si ich následne začal natáčať, s čím nesúhlasili. V momente, keď sa mu pokúsili vziať telefón z rúk, napokon došlo k potýčke, pri ktorej muž do Matoviča strčil a dav ho začal vytláčať z miesta, kde dovtedy stál.

V napätých chvíľach museli zasahovať aj policajti, ktorí sa pokúšali situáciu upokojiť. Matovič aj napriek varovaniam naďalej ostal na mieste protestu a pokračoval v natáčaní nespokojných občanov.

Domov
Zdieľať
Diskusia