Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
9. mája 2023, 15:35
Čas čítania 0:41

Je rozhodnuté? Messi vraj prijme rozprávkový plat 400 miliónov ročne a prestúpi do exotiky k Ronaldovi, tvrdí známa agentúra

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa informácií agentúry AFP sa argentínsky futbalista dohodol na zmluve s klubom zo Saudskej Arábie.

Lionel Messi zrejme bude nasledovať kroky dlhoročného rivala Cristiana Ronalda. Podľa informácií agentúry AFP sa argentínsky futbalista dohodol na zmluve so saudskoarabským klubom Al-Hilal. Vyplýva to z príspevku, ktorý agentúra zverejnila na sociálnej sieti Twitter.

„Argentínska superhviezda Lionel Messi bude ďalšiu sezónu hrať v Saudskej Arábii v rámci ‚obrovskej‘ dohody, uviedol zdroj, ktorý sa zaoberá rokovaniami,“ priblížila agentúra.

Podľa zdroja blízkeho saudskoarabskému klubu, s ktorým agentúra komunikovala, ide o hotovú vec. Na oficiálne potvrdenie sa však stále čaká. Messiho meno sa v uplynulých týždňoch viackrát skloňovalo v súvislosti s návratom do Španielska. Najnovšie informácie však naznačujú, že sa do milovanej Barcelony nevráti.

Lionel Messi je aktuálne hráčom francúzskeho Paris Saint-Germain, kam prestúpil ešte v roku 2021. Britský denník Telegraph tvrdí, že by po prestupe do Saudskej Arábie mohol zarábať až 400 miliónov amerických dolárov ročne.

Futbalový reportér Fabrizio Romano však na Facebooku zverejnil príspevok, v ktorom vyvracia tvrdenia, že by došlo k dohode medzi Messim a saudskoarabským klubom. Podľa oficiálneho vyhlásenia Messiho otca a poradcu sa argentínsky futbalista definitívne rozhodne až po ukončení sezóny.

Lionel Messi počas odovzdávania prestížnych cien Laureus World Sports Awards.
Lionel Messi počas odovzdávania prestížnych cien Laureus World Sports Awards. Zdroj: TASR/AP
Späť
Zdieľať
Diskusia