Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
16. mája 2023 o 10:28
Čas čítania 0:40

VIDEO: Drsná bitka pred bratislavským nákupným centrom Nivy. Mladík udrel tínedžera do hlavy, teraz po ňom pátra polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia prosí verejnosť o pomoc s identifikáciou útočníka.

Pred bratislavským nákupným centrom Nivy došlo k fyzickému napadnutiu tínedžera. Informuje o tom polícia v statuse na Facebooku, kde zverejnila video z bezpečnostnej kamery, na ktorom je zachytená celá situácia. 

7. marca 2023 o 14:30 Čas čítania 5:57 „Nivy sú lifestyle.“ Nákupné centrum je pre tínedžerov fajčiareň, bar, zoznamka aj miesto bitiek (Reportáž) „Nivy sú lifestyle.“ Nákupné centrum je pre tínedžerov fajčiareň, bar, zoznamka aj miesto bitiek (Reportáž)

Skupinka tínedžerov postávala pred obchodným centrom pri zastávke MHD Košická, keď k nim zrazu pribehol iný mladík a tínedžera tvrdo udrel do hlavy. „Podľa doposiaľ zistených informácií mal neznámy páchateľ na mieste verejnosti prístupnom napadnúť poškodeného, následkom čoho poškodený spadolna zem a utŕžil viaceré zranenia v oblasti tváre, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie,“ píše polícia.

Policajti tento čin vyšetrujú ako úmyselný prečin výtržníctva v jednočinnom súbehu s úmyselným prečinom ublíženia na zdraví. Verejnosť prosí o pomoc s identifikáciou osoby. Páchateľom činu má byť muž vo veku 18 až 25 rokov s výškou 184 až 190 cm, štíhlej postavy s krátkym čiernymi vlasmi.

Ak si chceš o životnom štýle mladých ľudí na bratislavských Nivách prečítať viac, pozri si našu reportáž, v ktorej sme vyspovedali viaceré skupinky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia