Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
16. mája 2023, 12:58
Čas čítania 0:38

Lev zabil majiteľa malej ZOO na Kysuciach. Údajne sa už nevrátil z kŕmenia svojho exotického zvieraťa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zviera majiteľa ZOO usmrtilo počas kŕmenia.

Na Kysuciach sa dnes odohrala tragédia v malej zoologickej záhrade. Majiteľ ZOO v obci Oškerda šiel údajne nakŕmiť leva, ktorého choval, no z výbehu zvieraťa už nevyšiel, pretože ho lev usmrtil. Na mieste už zasahujú záchranári a vo výbehu bola nájdená ľudská noha, informuje portál tvnoviny.sk

Malá zoologická záhrada bola známa ako Ranč pri Žiline. Majiteľ na tomto ranči nechoval len levy, ale aj tigre a rôzne ďalšie exotické zvieratá, na ktoré sa mohli návštevníci prísť pozrieť. 

„V areáli ranča sa nachádza zverinec, v ktorom nájdete množstvo zvierat. Nečakajte len klasické domáce zvieratá, ako kone, poníky, somáriky, kozičky, ovečky, zajačiky, prasiatka,“ píše sa na webe ranča.

Na Facebooku polícia informovala iba o tom, že prijala telefonát, v ktorom zaznelo, že ošetrovateľ šeliem sa nevrátil z výbehu. „Na miesto boli okamžite vyslané všetky dostupné sily a prostriedky s cieľom riadne zabezpečiť miesto,“ píše polícia. Presnú smrť muža určí až pitva. Polícia vyhlásila, že incident prešetruje a z toho dôvodu nemôže poskytnúť žiadne bližšie informácie.

16. júla 2020, 22:14 Čas čítania 1:33 Za gram tigrieho bujónu 50 €. Aj Plačková sa fotila so šelmou, ktorú množia na Slovensku, aby na nej zarobili Za gram tigrieho bujónu 50 €. Aj Plačková sa fotila so šelmou, ktorú množia na Slovensku, aby na nej zarobili
Domov
Zdieľať
Diskusia