Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
30. mája 2023, 16:04
Čas čítania 0:27

Putuje do väzby. Iba 19-ročný Michalovčan, ktorý pri nehode zabil dve deti, skončil po rozhodnutí súdu za mrežami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nezodpovedná jazda mladíka si vyžiadala životy dvoch maloletých.

Mladík z Michaloviec, ktorý v piatok 26. mája zrazil dve deti v smere od obce Slavkovce na obec Zemplínske Kopčany, skončil za mrežami. Do väzby ho vzal Okresný súd v Michalovciach, informuje portál Noviny.sk

Obvinený podal voči rozhodnutiu súdu sťažnosť, o ktorej bude rozhodovať Krajský súd v Košiciach. Nateraz však ostáva vo väzbe.

Tragická nehoda si vyžiadala dva životy

Nezodpovedný 19-ročný šofér automobilu BMW X6 spôsobil minulý týždeň tragickú nehodu, počas ktorej prišli o život dvaja maloletí. Podľa polície sa vodič nedostatočne venoval vedeniu vozidla a sledovaniu cestnej premávky, čo vyústilo do tragédie.

Policajti vodičovi nenamerali alkohol v krvi. Prítomnosť omamných látok v tele nateraz prešetrujú. Viac o dopravnej nehode sa môžeš dočítať v našom predošlom článku.

autonehoda BMW X6
Zdroj: Facebook (Dopravný servis TV MI KE VT PO) – Marek
Domov
Zdieľať
Diskusia