Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
9. júna 2023, 16:45
Čas čítania 0:35

Weiss ml. odmietol pozvánku do reprezentácie, trénerovi Calzonovi poslal veľavravný odkaz. Vráti sa však Hamšík

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slovákom proti Islandu a Lichtenštajnsku pomôže aj Marek Hamšík. S Vladimírom Weissom rátať nemôžu.

Slovenský futbalový zväz zverejnil nomináciu trénera Francesca Calzonu na dva nadchádzajúce kvalifikačné zápasy reprezentácie na Islande a v Lichtenštajnsku.

V nominácii figuruje aj meno Mareka Hamšíka, ktorý prijal pozvánku napriek tomu, že sa minulý rok s reprezentačným dresom oficiálne rozlúčil. Calzona ráta aj so stopérom Milanom Škriniarom, ktorý mal v uplynulých týždňoch zdravotné problémy, ale na zápasy by mal byť pripravený.

Taliansky tréner mal v pláne povolať do reprezentačného dresu aj kapitána bratislavského Slovana Vladimíra Weissa mladšieho. „Chcel som sa s ním rozprávať. Tímový manažér mu poslal správu, na ktorú odpovedal, že má iba jedného trénera, a zaželal nám veľa šťastia,“ uviedol Calzona. V uplynulých mesiacoch Weissa viackrát nenominoval.

Zo zdravotných dôvodov budú na dôležitých kvalifikačných zápasoch chýbať hráči ako Ondrej Duda, László Bénes či Lukáš Haraslín.

Prvý prípravný zápas Slováci odohrajú na Islande v Reykjavíku 17. júna. Ďalší zápas proti Lichtenštajnsku odohrajú 20. júna vo Vaduze. 

Domov
Zdieľať
Diskusia