Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
15. júna 2023 o 18:10
Čas čítania 0:34

Zákerný útok pri svetoznámom zámku. Turista v Nemecku vylákal dve ženy na prechádzku a zhodil ich do rokliny, vraj mal tajný plán

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Mladé ženy útočník napadol a následne prehodil cez zábradlie do rokliny. Jedna z nich zraneniam podľahla.

Američan v Nemecku napadol dve turistky. Jedna z nich útok neprežila. Nemecká polícia turistu zatkla pre podozrenia z vraždy a pokusu o vraždu v prípade štvrtkového útoku pri zámku Neuschwanstein v nemeckej spolkovej krajine Bavorsko. 


Tridsaťročný podozrivý muž, ktorého identitu doposiaľ nezverejnili, vo štvrtok predstúpil pred sudcu. Čelí podozreniam, že nalákal dve turistky vo veku 21 a 22 rokov, aby sa k nemu pridali na ceste k obľúbenému historickému mostu Marienbrücke, odkiaľ je dobrý výhľad na ikonický zámok Neuschwanstein.


Muž mal následne fyzicky zaútočiť na mladšiu zo žien, následne ju prehodil cez zábradlie do rokliny. Turistka neskôr zraneniam podľahla. Druhá zo žien sa pokúsila zakročiť, muž ju však začal škrtiť a tiež ju zhodil z mosta; pád z 50-metrovej výšky však prežila.


Nemecká polícia sa domnieva, že Američan mal v pláne obe turistky sexuálne obťažovať. Denník Bild informoval, že takisto pochádzali z USA.

zámok Neuschwanstein
Zdroj: pxhere.com
Domov
Zdieľať
Diskusia