Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
21. júna 2023, 20:50
Čas čítania 0:41

Po novom z Bratislavy odletíš do ďalekej exotiky. Pridali tri exkluzívne linky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z Letiska M. R. Štefánika budeš môcť odcestovať priamym letom do Vietnamu, Dominikánskej republiky a na Kubu.

Destinácie, s ktorými bude mať Bratislava priame letecké spojenie, sa rozšíria o Vietnam, Dominikánsku republiku a Kubu. Lety od jesene spustí skupina DER Touristik Eastern Europe, ktorá uzavrela exkluzívny kontrakt so španielskymi aerolinkami World2fly. V stredu o tom informovala hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Tóthová.


„Hodnota kontraktu pre tohtoročnú zimnú sezónu presahuje 21 miliónov eur,“ priblížila Tóthová. Cestovným kanceláriám Fischer a Kartago Tours, ktoré skupina DER Touristik Eastern Europe zastrešuje, zaručuje zmluva od konca októbra tri lety týždenne na vietnamský ostrov Phu Quoc, do dominikánskej Punta Cany a kubánskej Santa Clary. Podľa predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa Letiska M. R. Štefánika Dušana Keketiho ide o mimoriadnu príležitosť aj pre letisko.


DER Touristik Eastern Europe pôsobí okrem slovenského aj na českom, poľskom, maďarskom a rumunskom trhu. To využije pri leteckých rotáciách pri všetkých troch spomínaných destináciách. „Lietadlo odštartuje vždy z Bratislavy, poletí do Prahy na dotankovanie a z pražského letiska už potom priamo do destinácie. Spiatočný let bude smerovať znova najskôr do Prahy a následne potom pokračovať do Bratislavy,“ dodal predseda predstavenstva skupiny Jiří Jelínek.

Dominikánska republika.
Dominikánska republika. Zdroj: Unsplash∕Kevin Wolf
Domov
Zdieľať
Diskusia