Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
23. júna 2023, 19:20
Čas čítania 0:30

Muž býval v luxusnom 5-hviezdičkovom hoteli 603 dní úplne zadarmo. Vymyslel podvod, pri ktorom mal pomoc zvnútra

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V hoteli mal stráviť iba jednu noc, muž si však pobyt v luxuse predĺžil na takmer dva roky.

Mužovi sa v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli v indickom Dillí podarilo prežiť takmer dva roky bez zaplatenia. Ankush Dutta si ešte 30. mája 2019 rezervoval izbu na jednu noc, v hoteli Roseate House však napokon strávil až 603 dní a zanechal po sebe obrovské dlhy, informuje The Guardian.

Podvodník z hotela odišiel 22. januára 2021 a na konte mal v tej chvíli nezaplatený dlh vo výške takmer 65-tisíc eur. Podľa dostupných informácií mužovi s podvodmi údajne pomáhali samotní zamestnanci hotela, ktorí zakrývali jeho skutočné dlhy a manipulovali s internými systémami. 

Podvodníka v hoteli objavili pri kontrole záznamov. Polícia teraz okrem muža preveruje aj niekoľko zamestnancov. „Účty boli sfalšované, aby sa zakryli skutočné neuhradené poplatky,“ uviedli manažéri hotela v policajnej správe, čím naznačili, že mu podvody s najväčšou pravdepodobnosťou pomáhal zakrývať personál. 

Hotel Roseate House v Dillí.
Hotel Roseate House v Dillí. Zdroj: Trip Advisor
Domov
Zdieľať
Diskusia