Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
27. júna 2023, 18:01
Čas čítania 0:33

V kauze tigrov došlo k nečakanému zvratu. Karlos Vémola sa na polícii údajne priznal k trestnému činu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Známy český MMA bojovník najprv obvinenie odmietal, nakoniec sa však údajne sám priznal na polícii.

Známy MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola sa počas policajného výsluchu údajne priznal, že sa dopustil trestného činu. Český fighter bol obvinený z nelegálneho chovu a predaja tigrov, ktoré dlho popieral. Nakoniec sa však rozhodol prehovoriť, informuje portál extra.cz.

Vémola už dlhší čas čelil policajnému vyšetrovaniu pre podozrenia z nelegálneho chovu a obchodovania s tigrami. Za posledné mesiace vyšetrovatelia niekoľkokrát prehľadali jeho rodinný dom, pričom na legendu českého MMA stupňovali nátlak. 

Nemal už na výber

Podľa informácií portálu extra.cz došiel Terminátor na políciu až v momente, keď mu došli všetky možnosti. Počas vypočúvania sa vraj priznal k obvineniam z nelegálneho chovu a celú vec oľutoval.

Uviedol však, že tigre zakúpil od neznámeho predajcu, ktorý mu tvrdil, že ich chce utratiť. Zároveň odmietol, že by tigre predával. Podľa informácií extra.cz polícii oznámil, že tigra len daroval kamarátovi a nemal z toho žiadny finančný profit.

Karlos Vémola je známym zberateľom exotických zvierat.
Karlos Vémola je známym zberateľom exotických zvierat. Zdroj: Instagram/@karlos_terminator_vemola
Domov
Zdieľať
Diskusia