Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová TASR
24. júla 2023 o 6:48
Čas čítania 0:28

Diaľnicu D1 čiastočne zatvoria na ďalšom dôležitom úseku. Odstavia celý jazdný pruh

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obmedzenie na úseku bude trvať od pondelka 24. júla od 6.00 h do utorka 25. júla do 18.00 h.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) informuje vodičov na svojom webe o čiastočnej uzávere diaľnice D1. Ide konkrétne o úsek v 174 kilometri v blízkosti Považskej Bystrice zo smeru Ilava – Hričovské Podhradie.

Obmedzenie na úseku bude trvať od pondelka 24. júla od 6.00 h do utorka 25. júla do 18.00 h. V úseku bude platiť rýchlosť 80 km/h a prejazd bude regulovaný. Dôvodom cestného obmedzenia je prekrytie porušeného mostného uzáveru. 

Práce zabezpečí NDS v dvoch etapách. V prvej etape sa budú realizovať v pravom jazdnom pruhu a odstavnom pruhu, v druhej etape v ľavom jazdnom pruhu. Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu. NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Wikipedia∕Midnight Runner
Domov
Zdieľať
Diskusia