Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
31. júla 2023, 9:50
Čas čítania 0:41

Toto je najlacnejšia dovolenková destinácia roku 2023. Kopček zmrzliny tu stojí 80 centov, ceny sú nižšie ako na Slovensku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ceny v tejto destinácii sú nižšie ako na slovenských kúpaliskách.

Za lacnou dovolenkou tento rok treba vycestovať na Tureckú riviéru, zistili Briti. V tureckom meste Marmaris sú občerstvenie či nákupy lacnejšie ako v obľúbenom Taliansku či Chorvátsku. Trojchodová večera pre tri osoby vyjde turistov do 60 eur a kopček zmrzliny iba 80 centov, píše portál The Sun.

V prehľade najlacnejších dovolenkových destinácií na druhej priečke skončil región Algarve v Portugalsku. Tento región je známy krásnymi pieskovými plážami a nádhernou čistou vodou. Fľašu piva či pohár vína si v tomto portugalskom regióne môžu v priemere vychutnať za menej ako dve eurá. 

Na treťom mieste v zozname skončilo obľúbené Slnečné pobrežie v Bulharsku. Večera pre troch vyjde najlacnejšie práve v Bulharsku. Turisti za ňu zaplatia okolo 55 eur. 

12. júla 2023, 14:30 Čas čítania 7:41 Yeezy za 25 eur, Gucci kabelka za 30. Boli sme sa pozrieť na trhu v Turecku, kde Slováci vo veľkom nakupujú fejky (Reportáž) Yeezy za 25 eur, Gucci kabelka za 30. Boli sme sa pozrieť na trhu v Turecku, kde Slováci vo veľkom nakupujú fejky (Reportáž)

Zaletíš si tam priamo z Viedne

Ak by ťa dovolenka na Tureckej riviére zaujala, môžeš sa tam vybrať vďaka priamemu leteckému spojeniu z Bratislavy, odkiaľ lieta Ryanair do mesta Dalaman. Do portugalského regiónu Algarve, konkrétne do mesta Faro, sa vieš rovnako dostať vďaka priamemu letu z Viedne, pričom do bulharského mesta Burgas lieta Ryanair priamo z Bratislavy.

turecko
Zdroj: Unsplash/Serdar Dincer
Domov
Zdieľať
Diskusia