Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
2. augusta 2023 o 13:08
Čas čítania 0:31

Známu americkú speváčku Lizzo žalujú jej bývalí spolupracovníci. Obvinili ju zo šikany a z obťažovania

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Oficiálnu žalobu podali na Najvyšší súd v Los Angeles.

Známu americkú speváčku Lizzo zažalovali jej traja bývalí tanečníci, ktorí ju obviňujú zo šikany a z obťažovania. Sťažnosť podali niekdajší spolupracovníci na Najvyšší súd v Los Angeles, informuje portál CNN.

Podľa informácií uvedených v žalobe mala populárna speváčka navádzať jedného z tanečníkov, aby si dotýkal nahých tiel ďalších účinkujúcich počas tohtoročného februárového turné.

Čelili rasovej a náboženskej diskriminácii

Ďalší zo žalobcov zasa obvinil speváčku z nevhodných poznámok týkajúcich sa jeho váhy. Lizzo údajne od tanečníka žiadala, aby jej vysvetlil, prečo pribral. Zároveň od bývalého zamestnanca požadovala zverejnenie ďalších intímnych osobných údajov. 

V sťažnosti sa taktiež uvádza, že tanečníci boli vystavení rasovej a náboženskej diskriminácii od členov Lizzinho tímu.

Bývalí zamestnanci obvinili speváčku Lizzo s jej tímom z rasovej a náboženskej diskriminácie. Oficiálna žaloba však obsahuje viacero znepokojujúcich tvrdení smerovaných na známu advokátku tzv. body positivity.
Bývalí zamestnanci obvinili speváčku Lizzo s jej tímom z rasovej a náboženskej diskriminácie. Oficiálna žaloba však obsahuje viacero znepokojujúcich tvrdení smerovaných na známu advokátku tzv. body positivity. Zdroj: Flickr/BBGunBilly/na voľné použitie

Portál CNN dodáva, že je Lizzo známym advokátom a obhajcom tzv. „body positivity“, nateraz však nie je jasné, do akej miery sú obvinenia pravdivé.

Domov
Zdieľať
Diskusia