Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
3. augusta 2023, 19:10
Čas čítania 0:32

Policajti si nevedia rady so zlodejom z Košíc. Na policajnej stanici dlhé dni mlčí, nevedia zistiť jeho meno

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zlodej pri sebe nemal doklady a svoju totožnosť odmieta prezradiť, a tak sa policajti obrátili na verejnosť.

Košickí policajti zadržali zlodeja, ktorý kradol v jednej z miestnych predajní s elektronikou. S páchateľom si v súčasnosti nevedia rady napriek tomu, že ho majú v policajnej cele. Muž mlčí a odmieta prezradiť svoju totožnosť. Muži zákona u neho nenašli ani doklady, a tak na Facebooku prosia o pomoc verejnosť. 

„Policajti v Košiciach pátrajú po totožnosti osoby na priložených fotografiách, ktorá sa dopustila krádeže v predajni s elektronikou v Košiciach. Policajti muža obmedzili na osobnej slobode, avšak doposiaľ sa ho nepodarilo stotožniť, lebo nemá pri sebe doklad totožnosti, nespolupracuje a odmieta svoju totožnosť odhaliť,“ píšu policajti v statuse. 


Verejnosť policajti prosia o pomoc. „V prípade, že poznáte totožnosť osoby na fotografiách, oznámte nám to na známom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek útvare PZ alebo formou súkromnej správy na našej facebookovej stránke Polícia SR – Košický kraj,“ vyzývajú. 

Späť
Zdieľať
Diskusia