Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Vincenc Novák
5. augusta 2023, 17:18
Čas čítania 1:00

VIDEO: Policajti zastavili autobus mieriaci na festival Let It Roll. Hľadali drogy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia v spolupráci s colnou správou a so psovodmi v piatok zastavila kyvadlový autobus prevážajúci účastníkov festivalu Let It Roll v Miloviciach. U jedného z pasažierov našla väčšie množstvo drog.

Zastavený autobus prevážal účastníkov festivalu z vlakovej stanice na miestne letisko, na ktorom sa hudobný festival koná. Polícia ČR na svojom Twitteri uviedla, že jej príslušníci dostali s predstihom správu o cudzincovi, ktorý mal pri sebe prevážať väčšie množstvo drog.

Táto informácia sa neskôr potvrdila, keď bol u jedného z pasažierov nájdený pervitín, extáza a ďalšia látka, ktorá bola pre svoj nejasný pôvod poslaná na expertízu.

Najväčšiu pozornosť však vyvolal samotný zásah, počas ktorého museli pasažieri vystúpiť z vozidla, zoradiť sa do dvoch radov a podrobiť sa zhruba polhodinovej kontrole. Priebeh zásahu zdokumentoval jeden z cestujúcich Ray Baseley, ktorý zábery následne zverejnil na Twitteri.

K prípadu sa už vyjadril minister vnútra Vít Rakušan (STAN), ktorý pre server Novinky.cz povedal, že požiadal policajného prezidenta o prešetrenie zásahu. „Predpokladám, že postup colnej správy obdobne dá preveriť minister financií,“ uviedol Rakušan.


Festival Let It Roll je najväčší festival pre milovníkov žánru drum and bass na svete. Najviac fanúšikov privítal v roku 2019, keď do Milovíc zamierilo 31-tisíc fanúšikov. 

Späť
Zdieľať
Diskusia