Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
20. augusta 2023, 10:51
Čas čítania 0:31

Hororová svadba: Mladík v Humennom nadával a opľúval svadobčanov, žene zlomil nos

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výtržník skončil v policajnej cele.

Svadobná hostina v reštaurácii v Humennom sa skončila zásahom policajtov. Muži zákona boli na miesto oslavy privolaní po tom, ako jeden zo svadobných hostí začal ostatným nadávať a dokonca ich opľúvať. Žene, ktorá sa 22-ročnému hosťovi snažila dohovoriť, podľa TV JOJ dokonca úderom zlomil nos.

„Počas svadobnej hostiny vyvolával medzi hosťami konflikty, pľuval po nich a nadával im (...)

Neskôr pred reštauráciou dokonca fyzicky napadol jednu ženu, ktorá mu dohovárala, aby už prestal robiť problémy,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Policajti mladíka zo svadby odviezli a posadili za mreže. Momentálne čelí obvineniu z výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. Prokurátor už stihol podať podnet na jeho vzatie do väzby. Sudkyňa Okresného súdu v Humennom sa s tým stotožnila a rozhodla, že násilník sa na slobodu zatiaľ nepozrie.

Domov
Zdieľať
Diskusia