Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
22. augusta 2023, 19:00
Čas čítania 0:30

Nezodpovedný pár z Česka nechal malé dieťa zatvorené v rozhorúčenom aute. Chorvátski policajti museli po rodičoch pátrať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Auto stálo pred supermarketom v chorvátskom meste Zadar.

Česká rodina nechala v Chorvátsku v rozhorúčenom aute osamote malé dieťa. Incident sa odohral v chorvátskom meste Zadar. Dieťa vnútri vozidla kričalo a plakalo, vďaka čomu si ho všimli okoloidúci a zavolali políciu. Tá sa snažila nezodpovedných rodičov nájsť. Na incident upozornili tvnoviny.sk.

Polícii sa podarilo rodičov nájsť po polhodine. Auto podľa svedkov stálo na priamom slnku a malo českú poznávaciu značku.

Dvere auta podľa portálu Bjelovar.live neboli zamknuté, a tak mohli privolaní záchranári rozhorúčenému dieťaťu okamžite pomôcť. „Na miesto dorazila polícia. Dvere auta, našťastie, neboli zamknuté, takže dieťa vyviedli a odovzdali záchranárom,“ opísala žena, ktorá bola svedkom udalosti.

Situácia napokon dopadla bez zranení a následkov. „Neviem si však predstaviť, ako by to dieťa skončilo, keby tak dlho v aute muselo zostať zatvorené,“ uviedla zhrozená svedkyňa. 

Mesto Zadar.
Mesto Zadar. Zdroj: TZG Zadar



Domov
Zdieľať
Diskusia