Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. augusta 2023, 19:40
Čas čítania 0:46

Nové detaily o trestnom oznámení na Hamšíka. Dlhujú mu 1,6 milióna eur, takto k tomu došlo, vysvetľuje futbalistov otec

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Marek Hamšík v pondelok dopoludnia vypovedal na polícii po tom, čo naňho bývalá spoločníčka podala trestné oznámenie. Teraz situáciu objasňuje jeho otec.

Futbalistu Mareka Hamšíka obvinila bývalá spoločníčka firmy Veronika Gondášová, že ju nelegálnym spôsobom obral o polovicu športového centra v Banskej Bystrici.

Futbalistov otec Richard Hamšík sa teraz v reakcii bráni a tvrdí, že si svoj podiel vo firme so synom iba legálnym spôsobom previedli, pretože si Gondášová neplnila záväzky, povedal v rozhovore pre portál Šport24.sk.

Prestali splácať, tvrdí Hamšíkov otec

Výstavbu športového centra Bounce Park za 3,2 milióna eur, ktorú Hamšík vlastnil spoločne s Gondášovcami, zaplatil futbalista sám. Rodina mu svoju polovicu, teda okolo 1,6 milióna eur, mala postupne splácať, čo však podľa Richarda Hamšíka neurobila. Keďže si neplnili záväzky, Hamšíkov otec vysvetľuje, že si podľa zmluvy mohli previesť ich 50-percentný podiel na seba.

Hamšíkov otec nerozumie, prečo Gondášová podala trestné oznámenie práve na futbalistu, keď Marek Hamšík v celej výstavbe športoviska figuroval iba ako investor, a tak nikomu nemohol podiel vziať. Na Gondášovú dokonca Hamšíkovci podali trestné oznámenie, pretože si vraj podľa nich z firemného účtu ilegálne vybrala 90-tisíc eur.

Športové centrum Bounce Park v Banskej Bystrici, ktoré je predmetom sporu, je momentálne najväčším športovým centrom v krajine. Má viac ako 50 atrakcií, multifunkčné ihriská, miestnosti na organizovanie osláv, ale aj kaviareň a reštauráciu.

hamšík
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Domov
Zdieľať
Diskusia