Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. augusta 2023 o 21:35
Čas čítania 0:53

Majiteľka festivalu Lovestream reaguje na kritiku: Viem, že všetko nebolo na 100 %, no kapely Slovensko veľmi chválili

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zakladateľka festivalu kritiku pripúšťa, no tvrdí, že organizátori už vedia, čo musia zlepšiť.

Tohtoročný festival Lovestream na Slovensku privítal veľké hviezdy ako Martin Garrix, The Killers či Imagine Dragons. Festival sa však nevyhol veľkej kritike, a to najmä na sociálnych sieťach, kde sa ľudia sťažovali najmä na pokrivkávajúcu organizáciu pri východe z parkoviska, nedostatok pitnej vody či dlhé rady. 

21. augusta 2023 o 16:30 Čas čítania 6:08 Lovestream priniesol do Bratislavy kolaps dopravy aj koncert roka. Imagine Dragons prilákali až 60-tisíc ľudí (Report) Lovestream priniesol do Bratislavy kolaps dopravy aj koncert roka. Imagine Dragons prilákali až 60-tisíc ľudí (Report)

Majiteľka a zakladateľka festivalu Silvia Nemčovičová sa teraz ku kritike vyjadrila na sociálnej sieti Facebook. V prvom rade poďakovala všetkým pracovníkom, ktorí sa o celý festival starali, a tiež napísala, že festival sa v budúcnosti určite bude zlepšovať.

„Viem, že všetko nebolo na 100 %, festival sme nastavovali podľa informácií, ktoré sme mali od našich dodávateľov, vyskúšali sme a vieme, čo zlepšovať, Lovestream sa chce zlepšovať a aj bude,“ vyjadrila sa na Facebooku.

Festival zapísal Slovensko na hudobnú mapu Európy

Festival vraj zožal veľké chvály napríklad od manažérov kapiel. Oceňovali produkciu, servis, ktorý im festival poskytol, ale aj parádne pripravený stage od majiteľa banskobystrického klubu Ministry of Fun a DJ-a Ruda Tučeka. Kapely tiež chválili aj slovenských fanúšikov, ktorí pod pódiom urobili neuveriteľnú atmosféru.

„Lovestream je tu... je iný a naberá na sile. Tú silu mu dávame my všetci! Spoločne sme zapísali Slovensko na hudobnú mapu sveta a verím, že sa nám podarí tam zotrvať, aby aj Slovensko bolo povinnou zastávkou pri európskych turné kapiel,“ dodala majiteľka festivalu. Našu reportáž a dojmy z Lovestreamu si môžeš prečítať tu

Domov
Zdieľať
Diskusia