Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
23. augusta 2023, 10:50
Čas čítania 0:40

Na ceste za Košicami zomrel iba 22-ročný chodec. Zrazil ho mladý vodič, zraneniam na mieste podľahol

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K tragickej zrážke došlo po ôsmej hodine večer.

Pri dopravnej nehode pri výjazde z Košíc smerom na Prešov prišiel o život 22-ročný chodec. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. K tragickej zrážke došlo okolo 20.00 h.

Dvadsaťročný vodič viedol osobné auto zn. Škoda Octavia po štátnej ceste I/20 v ľavom jazdnom pruhu v smere od Košíc na Prešov. Podľa doterajších zistení v tom čase cez cestu z pravej strany na ľavú prechádzal chodec, do ktorého vodič narazil. Po náraze ho odhodilo na cestu v protismernej časti vozovky. Zraneniam na mieste podľahol.


Auto po zrážke narazilo do zvodidiel. Vo vozidle sa okrem vodiča nachádzali ešte štyria spolujazdci, ani jeden z nich sa pri nehode nezranil. U vodiča alkohol v dychu nezistili. To, či bol pod jeho vplyvom nebohý chodec, sa zistí pri pitve.


Počas dokumentovania bol úsek cesty v oboch smeroch dočasne uzavretý, premávku usmerňovali policajti. „To, prečo k tejto tragickej dopravnej nehode došlo, čo bolo jej príčinou, no najmä miera zavinenia jej účastníkov, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Domov
Zdieľať
Diskusia