Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad TASR
23. augusta 2023 o 19:20
Čas čítania 0:26

Zrútilo sa lietadlo šéfa vagnerovcov Prigožina. Zahynul na palube, píše BBC

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Lietadlo sa zrútilo na území Ruska.

Šéf Vagnerovej skupiny Jevgenij Prigožin dnes zahynul na palube lietadla, ktoré sa zrútilo na území Ruska, informuje BBC News. Zahynulo údajne všetkých desať pasažierov na palube.

„Súkromné lietadlo Embraer Legacy na trase z Moskvy do Petrohradu sa zrútilo blízko dediny Kuženkino v Tverskej oblasti. Na palube bolo desať ľudí vrátane troch členov posádky. Na základe prvých informácií zahynuli všetci na palube,“ uviedlo na platforme Telegram ruské ministerstvo pre mimoriadne situácie.

Podľa informácií BBC Telegram Grey Zone, ktorý je napojený na vagnerovcov, informoval, že lietadlo zostrelila protivzdušná obrana v regióne Tver severne od Moskvy. Obyvatelia pred haváriou počuli dva silné výbuchy. Lietadlo letelo z Moskvy do Petrohradu a vo vzduchu nebolo ani polhodinu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia