Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Lukáš Čelka
26. augusta 2023, 11:44
Čas čítania 0:32

Drzý Slovák sa na BMW doviezol až na pláž, kde zapadol. Arogancia ho dostala až na titulky chorvátskych médií

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Miestni sú na aroganciu muža nahnevaní. Nepomohli im úrady, a tak sa obrátili na médiá.

Slovenský vodič BMW si na chorvátskej dovolenke našiel naozaj zaujímavé parkovisko. Svoje auto arogantne zaparkoval rovno na pláži. Podľa informácií portálu Zadarski, nechal na pláži za sebou doslova spúšť. Ako prvý na prípad upozornil portál tvnoviny.sk.

Celý absurdný incident sa odohral na obľúbenej chorvátskej pláži Šimuni na ostrove Pag. Podľa slov svedkyne Slovák parkovať nechcel, no uviazol. Na pomoc mu prišiel ďalší muž. Okrem toho, že sa Slováci priviezli na luxusnom aute, boli podľa svedkyne obaja oblečení v oblečení značky Balenciaga. 

„Pláž je zničená. Ľudia sa tomu nestačia čudovať. My miestni sme nahnevaní, lebo nikto z príslušných úradov nereaguje,“ povedala svedkyňa pre chorvátsky portál.

Slovák zaparkoval na pláži.
Slovák zaparkoval na pláži. Zdroj: @Facebook/Jutarnji

Nejde pritom o prvý prípad „zážitkového parkovania“ v Chorvátsku. Minulý rok sa istý turista rozhodol zaparkovať svoj passat na pláži v regióne Dalmácia. Aj tohto nešťastníka miestni vysmiali. Viac sa o incidente dočítaš tu.

28. júla 2023, 14:25 Čas čítania 0:33 FOTO: Turista na Passate zostal zapadnutý na pláži v Chorvátsku. Okamžite ho vysmiali, možno si chcel obsadiť miesto pri mori FOTO: Turista na Passate zostal zapadnutý na pláži v Chorvátsku. Okamžite ho vysmiali, možno si chcel obsadiť miesto pri mori
Domov
Zdieľať
Diskusia