Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vincenc Novák Adam Smeták
2. septembra 2023 o 13:46
Čas čítania 0:29

VIDEO: Američan viezol v aute býka s obrovskými rohmi. Šokoval aj políciu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
VIDEO: Američan viezol v aute býka s obrovskými rohmi. Šokoval aj políciu

Neobvyklú dopravnú kontrolu vykonali policajti v americkom štáte Nebraska.

Podľa Guardianu sa totiž na mieste spolujazdca nachádzal obrovský býk, ktorého rohy boli široké ako samotné auto. Vodič Lee Meyer svoje auto na prevoz zvieraťa náležite upravil. Vozidlo malo odstránenú polovicu strechy a čelného skla, namiesto postranných dverí sa nachádzal kus ohrady.

Išlo o býka Watusi. Toto plemeno domáceho hovädzieho dobytka má pôvod vo východnej a južnej Afrike, dosahuje hmotnosť až 700 kg a jeho dlhé rohy môžu mať rozpätie až 200 cm.

Meyer údajne svojho býka vozí iba na rodeá, obvykle tak vraj robí prostredníctvom prívesu. Prečo sa teraz rozhodol umiestniť zviera priamo vedľa volantu, nie je jasné.


Vodič nakoniec vyviazol s jednoduchým napomenutím. Zaskočení príslušníci miestnej polície mu prikázali, aby sa okamžite vrátil najbližšou možnou cestou domov, čo muž urobil.

Domov
Zdieľať
Diskusia