Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
7. septembra 2023, 7:45
Čas čítania 0:52

IKEA na Slovensku spustila masívne znižovanie cien. Trvalo zlacní až 1 200 výrobkov, týchto produktov sa to dotkne najviac

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Znižovanie cien sa dotkne viacerých ikonických produktov.

Obchodný dom IKEA na Slovensku pristúpil k zníženiu cien sortimentu naprieč všetkými oddeleniami. Dohromady ide až o 1 200 výrobkov, ktoré zlacnejú v priemere o 3,5 %. Nebude medzi nimi chýbať ani najpredávanejší nábytok zo sérií Hemnes, Brimnes či Markus. Prehľad konkrétnych zliav nájdeš na stránke švédskej firmy.

Ceny niektorých obľúbených výrobkov, ako napríklad nástennej police Lack, klesnú o viac ako 25 %. Nižšie ceny sa dotknú aj postelí, kuchýň vrátane spotrebičov alebo vybraných doplnkov.

Pri rozkladacej posteli Hemnes sa cena zníži z 349 eur na 299 eur. Cena trojdverovej skrine Brimnes klesne z 199 eur na 169 eur a kancelárska stolička Markus zlacnie z 189 na 159 eur.

IKEA chce pomôcť domácnostiam

„Dlhodobou stratégiou IKEA je ponúkať výrobky za také ceny, aby si ich mohlo dovoliť čo najviac ľudí. V ostatnom období, keď množstvo domácností pociťuje dopady aktuálnej ekonomickej situácie a rastúcich životných nákladov, je to ešte aktuálnejšie,“ hovorí k zlacňovaniu riaditeľka Obchodného domu IKEA Bratislava Lucia Klečková.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Nižšie ceny sa dotknú aj populárnych doplnkov, ako je napríklad plastová škatuľa Salma, uzatvárateľné vrecká Istad, úložné látkové škatule Skubb alebo príbory Dragon. Počet výrobkov s cenou nižšou ako 2,50 eura sa rozrastie z 570 na 710 kusov. 

Nové ceny sú platné od 6. septembra v Obchodnom dome IKEA Bratislava a na www.ikea.sk. Cenovky budú pre zákazníčky a zákazníkov zvýraznené červenou farbou. 

ikea
Zdroj: Unsplash/Ueun Song
Domov
Zdieľať
Diskusia