Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
8. septembra 2023, 7:40
Čas čítania 0:39

Hviezdu ikonického seriálu odsúdili na 30 rokov väzenia. Na vrchole slávy nadrogoval a znásilnil dve ženy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Scientologická cirkev, ktorej je členom, údajne obete odhovárala od kontaktovania polície.

Amerického herca Dannyho Mastersona, ktorý sa preslávil rolou Stevena Hydea v televíznom seriáli Tie roky sedemdesiate, odsúdili na najmenej 30 rokov väzenia za znásilnenie dvoch žien pred dvoma desaťročiami.


47-ročného herca uznali ešte v máji za vinného z toho, že v rokoch 2001 – 2003 vo svojom dome vo štvrti Hollywood Hills v Los Angeles nadrogoval a znásilnil dve členky scientologickej cirkvi, do ktorej sám patrí. Cirkev scientológov mala podľa svedectiev obetí odhovárať od kontaktovania polície.


Súdna porota sa nezhodla na verdikte v prípade obžaloby zo znásilnenia tretej ženy a toto obvinenie preto odvolali. Masterson od uznania viny čakal na vynesenie výšky trestu vo väzbe.

Herec sa stal známym úlohou v retro sitkome Tie roky sedemdesiate, ktorý sa vysielal od roku 1998. Stvárnil v ňom jednu z hlavným postáv popri hviezdach ako Mila Kunis či Ashton Kutcher. S Kutcherom sa znova objavil v seriáli Ranč, z ktorého ho však v roku 2017 vyradili, keď polícia v Los Angeles potvrdila, že ho vyšetruje pre obvinenia z viacerých znásilnení.

Masterson
Zdroj: Wikimedia/Oscar Rohena
Domov
Zdieľať
Diskusia