Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
8. septembra 2023, 19:45
Čas čítania 1:25

Boris Kollár zverejnil nahrávku, ktorá vraj dokazuje, že Ferusová dostala 40 000 €. Zoroslav Kollár ho údajne chce zničiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Influencerka Ema Ferusová tvrdí, že ju Boris Kollár dvakrát v priebehu posledných dvoch rokov donútil ísť na potrat. Video na svoju obhajobu teraz zverejnil aj Kollár.

Boris Kollár na Facebooku zverejnil nahrávku, ktorá podľa neho dokazuje, že jeho bývalá milenka Ema Ferusová aktuálne koná na základe pokynov od podnikateľa Zoroslava Kollára. 

Podľa nahrávky bola Ferusová s podnikateľom Zoroslavom Kollárom v kontakte už pred pár mesiacmi, s čím sa zverila predsedovi Sme rodina.

Zverejnená nahrávka údajne zachytáva rozhovor medzi Kollárom a Ferusovou. Ferusová v nej spomína, že ju podnikateľ Zoroslav Kollár kontaktoval a ponúkol jej 40-tisíc eur za to, že na predsedu Národnej rady SR vytiahne kompromitujúce informácie. 

„Teba chce odstaviť preč z politiky,“ odpovedá Ferusová na otázku, čo má v pláne Zoroslav Kollár. „On chce, aby som sa ním vyspala, že trojka ja, Kristína a on. A ja som povedala, že s ním nechcem mať žiadnu trojku ani nič podobné s ním. Povedal mi, že nech mu pomôžem a že mi dá za to 40-tisíc eur dopredu,“ zdôverila sa Ferusová.

Dôvodom podnikateľovej zášti voči Kollárovi vraj bol jeho pobyt za mrežami. „Že ty si ho dal proste zavrieť,“ prezradila Ferusová. Tieto tvrdenia v nahrávke Kollár poprel s tým, že v tom čase „ani nebol vo vláde“ a s jeho trestným stíhaním nemá nič spoločné. 

Spolupráca s exmilenkami

Dvojica sa v nahrávke rozpráva aj o tom, že Zoroslav Kollár na spoluprácu nahovára bývalé milenky Borisa Kollára, ktoré údajne poslal na potrat. Kollár v konverzácii niekoľkokrát zdôraznil, že žiadnu zo svojich bývalých partneriek nikdy na potrat neposlal. „Všetky baby, ktoré boli tehotné so mnou, majú deti,“ povedal. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Týmto spôsobom ťa chce zničiť. Že si proti potratom a tak. Volal mi, že mi dá 40-tisíc,“ zopakovala Ferusová a Kollára ubezpečila, že ponuku od podnikateľa odmietla. „Iba chcem, aby si vedel, že po tebe idú,“ povedala. 

Dvakrát ju vraj poslal potrat

Influencerka Ema Ferusová pred pár dňami zverejnila video, v ktorom tvrdí, že ju Boris Kollár dvakrát v priebehu posledných dvoch rokov donútil ísť na potrat. 

Kollár tieto obvinenia označil za organizovanú kampaň, ktorú podľa neho riadi milionár Zoroslav Kollár. Ferusová síce priznala, že tento podnikateľ jej naozaj ponúkol finančnú pomoc vo výške 40-tisíc eur, no tvrdí, že peniaze nikdy neprijala. Milionár jej vraj pomohol finančne iba tým, že od nej kúpil starožitnosti z rodinného dedičstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia