Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
9. septembra 2023, 9:30
Čas čítania 1:10

VIDEO: Párik sexoval na námestí v obci pri Nitre, okolo chodili deti zo školy. Dvojica skončila v rukách polície

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dvojica sa oddávala divokým sexuálnym radovánkam priamo oproti oknám obecného úradu.

Ďalší prípad sexu na verejnosti z Nitry a jej okolia. Tentoraz ide o prípad 37-ročnej ženy a 35-ročného muža, ktorí za bieleho dňa súložili na jednej z lavičiek priamo na námestí vo Veľkom Záluží. Okolo nich chodili obyvatelia obce vrátane detí, ktoré kráčali po námestí zo školy. Okoloidúci si ich pri tom aj natočili, zábery zverejnil portál noviny.sk.

Ako pre TV JOJ uviedli svedkovia, dvojica si to rozdávala oproti oknám obecného úradu. „Cez okno som videla, ako má nejaká dvojica veľmi blízko k sebe. Najprv sa bozkávali. Pani začali byť veľmi prítulná, kľakla si pred pána a začala vykonávať orálny sex. Potom si na neho vysadla a pokračovali v pohlavnom styku,“ povedala svedkyňa udalosti. 

Obaja zúčastnení skončili v rukách polície, ktorú privolali svedkovia. „Boli obvinení z prečinu výtržníctva,“ uviedla Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Podľa všetkého nejde o tamojších obyvateľov. Muž pochádza z dediny neďaleko Piešťan a žena z Kysúc. Tá sa v tamojšej nemocnici liečila z drogovej závislosti. „Bola to žena, ktorá bola liečená na psychiatrii, a pán prišiel po ňu,“ ozrejmil starosta obce Milan Bíro.

Nie je to jediný prípad sexu na verejnosti v Nitre a jej okolí. Len tento rok sa medializovali dva ďalšie prípady, jeden z nich na Mostnej ulici v Nitre, keď sa sexuálnym radovánkam na verejnosti v centre mesta v noci oddávali 21-ročná žena z Ukrajiny a 29-ročný muž z Indie z konca mája, a druhý prípad z júla tohto roka, keď si to párik rozdával za bieleho dňa na letnom kúpalisku na Sihoti.

18. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 3:37 Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora

„Nitra bude symbolom sexu na Mostnej, teraz zas na kúpalisku, kde to bude najbližšie?“ povedal pred dvomi v reportáži TV JOJ jeden z návštevníkov kúpaliska. V tom čase ešte netušil, že o dva mesiace sa scenár zopakuje na námestí Veľkého Zálužia.

Domov
Zdieľať
Diskusia