Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
11. septembra 2023, 18:23
Čas čítania 0:26

V Chorvátsku zatkli 81-ročného Čecha, ktorý si natáčal maloleté deti na pláži. Polícia mu odobrala telefón priamo na mieste

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Za posledné dni ide v chorvátskej Crikvenici už o druhý takýto prípad.

Chorvátska polícia zatkla 81-ročného Čecha. Návštevníkom pláže v meste Crikvenica sa zdal podozrivý, pretože si zdanlivo na mobil natáčal malé kúpajúce sa deti. Polícia mu preto na mieste odobrala telefón a odviedla ho na policajnú stanicu, informuje portál tn.cz. 

Za toto správanie má dôchodca na krku obvinenie z narušenia súkromia mladistvých. „Polícia má dôvodné podozrenie, že na jednej z pláží fotografoval a natáčal deti mobilným telefónom, čím sa dopustil trestného činu porušovania súkromia dieťaťa,“priblížili policajti z Prímorsko-gorskokotarskej župy. 

Podľa portálu ide v Crikvenici už o druhý takýto prípad v priebehu pár dní. Miestna polícia totiž minulý týždeň zadržala 66-ročného muža, ktorý si v rovnakom letovisku takisto nakrúcal maloleté deti. 

Crikvenica, pláž, Chorvátsko
Zdroj: Wikimedia Commons
Domov
Zdieľať
Diskusia