Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
13. septembra 2023, 7:48
Čas čítania 0:29

Známe slovenské benzínky hlásia nedostatok paliva. Tu už pravdepodobne nenatankuješ, vodiči odchádzajú s prázdnymi rukami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nepríjemné prekvapenie čakalo vodičov vo viacerých slovenských mestách. Čerpacia stanica Benzinol o nedostatku paliva informuje stručným oznamom.

Čerpacie stanice Benzinol trpia nedostatkom pohonných hmôt. Zákazníci z viacerých kútov Slovenska dokonca hlásia kompletný výpadok palív. Pumpa najnovšie zákazníkov už pri vstupe upozorňuje oznamom: „Ospravedlňujeme sa, ale pohonné hmoty nemáme! Do odvolania,“ píšu ľudia na Facebooku.

O svoju skúsenosť sa podelili viacerí obyvatelia stredného Slovenska. „Nechoďte, je prázdny,“ upozornili na stanicu v Námestove. Podobný problém hlásia aj v ďalších mestách Žilinského kraja. „Tvrdošín tiež nemá dosť dlho benzín a ani naftu, sem-tam zasvieti plyn, ale málokedy,“ napísal Filip. 

Veľký nedostatok zažívajú podľa vodičov aj čerpacie stanice v Ružomberku, Dolnom Kubíne, Novom Meste nad Váhom aj v Krásne. Viacerí sa domnievajú, že čerpacie stanice aktuálne dopredávajú svoje zásoby a prevádzky Benzinolu potenciálne preberie poľský Orlen. Tieto informácie však zatiaľ nepotvrdila ani jedna zo strán.

Benzinol, čerpacia stanica
Zdroj: Wikipedia/ŠJů
Domov
Zdieľať
Diskusia