Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
12. septembra 2023 o 12:26
Čas čítania 0:43

VIDEO: Blízky 22-ročnej študentky poďakoval Slovákom za pomoc pri pátraní. Pre všetkých má jedinú výzvu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V emotívnom odkaze zároveň vyzval všetkých, aby nešírili nenávistné komentáre či príspevky.

Po vypátraní nezvestnej študentky VŠMU sa k prípadu vyjadril brat jej priateľa Kristián. Ten v emotívnom videu poďakoval Slovákom za súdržnosť a pomoc pri pátraní po mladej žene, zároveň však ľudí požiadal, aby o jej stave nešpekulovali.

„Bolo to úžasné, ako sa naša slovenská spoločnosť dokázala spojiť pre život mladého dievčaťa,“ priblížil vo videu Kristián. Dodal však, že to bolo mimoriadne náročné pre celú študentkinu rodinu a jej blízkych.

Emotívna výzva pre všetkých

Kristián vo videu ďalej vyzdvihol prácu policajných vyšetrovateľov a všetkých, ktorí sa zapojili do pátrania. Poznamenal, že situácia sa zhoršila potom, čo sa podarilo študentku vypátrať.

Veľa uverejnených informácií podľa Kristiána nerobí v spoločnosti dobrú krv. „A nerobia dobrú krv najmä dievčaťu, ktoré má pred sebou ešte celý život a chce ho žiť a zaslúži si ho žiť dôstojne,“ dodal vo vyjadrení.

Na konci videa vyzval Kristián používateľov sociálnej siete, aby si odpustili nenávistné príspevky a komentáre. „Chcem nám všetkým dať teraz možnosť odkázať mladému dievčaťu, ktoré má celý život pred sebou, že keď sa vráti späť do reality, môže žiť bez toho, aby si na to vôbec spomenulo.“

Domov
Zdieľať
Diskusia