Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
17. septembra 2023 o 10:06
Čas čítania 0:46

Traja kamaráti v nočnom hoteli nenašli žiadneho zamestnanca. „Zamestnali“ sa tam sami a na izbe našli nahú ženu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Za ochotnú službu dostali tri samostatné izby.

Skupina priateľov sa zmocnila obsluhy hotela v Nashville po tom, ako v ňom niekoľko hodín nenarazila na žiadneho zamestnanca. Bizarný príbeh sa podľa USA Today udial, keď sa trojica kamarátov po nočnom záťahu nevedela dostať do svojej izby v La Quinta Inn & Suites.

Svoje dobrodružstvo so svetom zdieľali cez Tiktok s popisom: „Keď prídete do hotela a nie je tam žiadny personál, máte novú prácu. Pracujeme dve hodiny.“ Neprítomnosť personálu nezneužili na rabovanie ani výtržnosti. Naopak, keď si skontrolovali, že sú skutočne sami, začali dvíhať telefóny, vítať zákazníkov a dokonca pripravovali raňajkový bufet.

@ahow15 You gotta do what you gotta do. #hotel#laquinta#newjob#singlemom#workinghard#rideordie♬ original sound - ahow15

Obrátili sa aj na generálneho riaditeľa, ktorý bol na služobnej ceste v Kalifornii a nevedel, že v hoteli nie sú žiadni zamestnanci. Keď sa nakoniec nad ránom objavil zamestnanec, povedal im, že za svoje ubytovanie budú musieť doplatiť rekreačný poplatok 25 dolárov. Jeho stanovisko korigoval generálny riaditeľ, ktorý nechal ochotných chlapcov ubytovať sa zadarmo.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

Na izbe ich čakalo ďalšie prekvapenie. Bola totiž obsadená a našli v nej nahú ženu. Generálny manažér im obratom rezervoval tri apartmány v inom hoteli s bezplatnými raňajkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia