Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
18. septembra 2023, 12:25
Čas čítania 0:34

AKTUALIZOVANÉ: Žilinka avizuje dôležité rozhodnutie, už o ňom povedal rodine

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žilinka vo večerných hodinách poprel, že by chcel kandidovať za prezidenta.

AKTUALIZOVANÉ: Maroš Žilinka poprel, že by chcel kandidovať na post prezidenta v najbližších voľbách.  „Vzhľadom na šíriace sa špekulácie považujem za potrebné celkom jasne povedať, že moje osobné rozhodnutie, o ktorom som dnes hovoril na tlačovom vyhlásení sa netýka mojej možnej kandidatúry na post prezidenta SR, ktorú som už v minulosti jasne odmietol,“ uviedol Žilinka na sociálnej sieti.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka na dnešnom tlačovom vyhlásení prezidentke Zuzane Čaputovej prezradil, že bude v blízkej budúcnosti informovať o zásadnom rozhodnutí a o svojich ďalších zámeroch v budúcnosti.

Žilinka tvrdí, že jeho rozhodnutia sú následkom útokov voči jeho osobe. „Útoky proti mojej osobe, prakticky denné, ma primali k tomu, aby som uvažoval o tom, čo by som neuvažoval, povedal vo vyhlásení. 

Počas vyhlásenia novinári nemohli klásť otázky. Nie je teda isté, či prokurátor narážal na prezidentskú kandidatúru. Tá by ho vo vykonávaní funkcie generálneho prokurátora neobmedzovala.

žilinka
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia