Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
20. septembra 2023, 18:54
Čas čítania 0:41

Známy obchodný reťazec na Slovensku otvorí unikátnu predajňu. Bude prvá svojho druhu v Európe

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Novú prevádzku budú môcť zákazníci vyskúšať už vo štvrtok 21. septembra.

Obchodný reťazec Kaufland už vo štvrtok 21. septembra otvorí pre zákazníkov brány jedinečnej predajne v Záhorskej Bystrici. Ide o unikátnu stavbu, ktorá sa môže pýšiť zelenými strechami, fasádami, ale aj okolím. Spoločnosť sa týmto spôsobom snaží reflektovať na klimatickú zmenu a tvrdí, že ide o ojedinelý počin v rámci Európy, píše portál TVnoviny.sk.

„Kaufland už zajtra 21. septembra otvára svoje brány. Pozdĺž Bratislavskej ulice na strane Kauflandu pribudol nový chodník a autobusová zastávka. Aktuálne prebiehajú dokončovacie práce,“ informovalo mesto Záhorská Bystrica na sociálnej sieti.

Jediná predajňa tohto druhu v celej Európe

„Ide o nový prototyp predajne, ktorý bol naprojektovaný podľa zásad udržateľného stavebníctva. Predajňa je výnimočná v tom, že jej konštrukcia pozostáva zo 75 percent dreva a stala sa tak prvou a zároveň jedinou Kaufland prevádzkou tohto typu v celej Európe,“ uviedol pre TVnoviny.sk generálny riaditeľ Kaufland Slovenská republika Paul Pauls.

Výstavba novej predajne sa začala len pred niekoľkými mesiacmi. Netradičný koncept však miestni obyvatelia hodnotili od začiatku pozitívne. Jedinečnú predajňu budú môcť teraz po mesiacoch čakania po prvýkrát otestovať už vo štvrtok 21. septembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia