Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
20. septembra 2023, 21:00
Čas čítania 0:39

Banka na Slovensku plánuje veľkú dostávku. Nevyberieš si peniaze a nezaplatíš kartou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Plánovaná odstávka potrvá necelých osem hodín.

Banka mBank plánuje v nedeľu 24. septembra veľkú odstávku systémov v čase od 2.00 h do 9.40 h. Informovala o tom prostredníctvom oznamu na oficiálnej webovej stránke.

„Vážení zákazníci, v snahe skvalitniť naše služby sa v nedeľu 24. 9. 2023 v čase od 2.00 do 9.40 uskutoční plánovaná odstávka našich systémov,“ priblížila mBank v ozname.

Banka upozorňuje klientov, že v čase od 2.10 h do 9.40 h nebudú dostupné platby kartou na termináloch ani výber hotovosti z bankomatov. „Pripravte si, prosím, dostatočnú hotovosť,“ uvádza.

Počas odstávky nebudú dostupné v čase od 02.00 h až 9.40 h ani tieto služby:

  • internetbanking,
  • mobilná aplikácia,
  • platby kartou na internete (ak sa vyžaduje potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo pomocou 3D Secure),
  • SMS,
  • mLinka,
  • systém žiadostí o produkty.

Banka taktiež upozorňuje klientov na možné komplikácie po ukončení odstávky. „Ak máte po ukončení odstávky problém s prihlásením do internetbankingu, vyčistite vyrovnávaciu pamäť prehliadača (tzv. cache) stlačením klávesu F5, resp. kombináciou klávesov CTRL + F5, alebo vymažte cookies vo svojom prehliadači,“ dodala spoločnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia